+32 (0)2 430 24 96

Bel ons vandaag nog!

Onze diensten
Speciale technieken Algemene renovatie Bouw

Speciale technieken

De term “speciale technieken” omvat alle technieken die in een gebouw te vinden zijn, met uitzondering van de stabiliteitstechnieken.

Dit houdt in :

  • Verwarming, ventilatie en airconditioning (vermeld onder het Engelse acroniem HVAC, t.t.z. heating, ventilatie en airconditioning) ;
  • Electriciteit (hoge en lage stromen, verlichting…) ;
  • Sanitaire voorzieningen (riolering, regenwater, fecaal water, watervoorziening, sproeiers, sanitaire voorzieningen, etc.).

Als u een betrouwbare partner nodig heeft om te installeren, te onderhouden of tijdig in te grijpen in een van deze vakgebieden, staat Core Group tot uw dienst om snel en efficiënt in te grijpen.

Constructie

De ruwbouwwerkzaamheden bestaan uit de volgende hoofdfasen:

  • Grondwerk : deze komen overeen met grondbewegingen met als doel het type bodem te ontdekken (nivellering, natuur en hydrologie).
  • Funderingengekozen na bestudering van de bodem, deze moeten worden aangepast aan het terrein. Er zijn drie soorten funderingen: oppervlakkig, halfdiep en diep.
  • Sanering : deze stap bestaat uit het installeren van een afvoersysteem voor afvalwater. Het kan collectief (riolen) of individueel (septictank) zijn.
  • De onderbouw : dit is het gedeelte tussen de funderingen en de begane grond en vormt de fundering van de constructie.
  • Opgaand metselwerk : voor de muren kunnen verschillende materialen worden gebruikt: steen, hout, sintelsteen, baksteen en cellenbeton.
  • De dakstructuurbepaalt de degelijkheid van de constructie door het geheel te consolideren en de dakbedekking voor te bereiden. Er zijn twee soorten:  fermette en traditioneel.
  • Dak : Dit deel bestaat uit verschillende fasen, zoals de openingen en de dakbedekking, en is nodig om het gebouw waterdicht te maken.

Met Core Group vertrouwt u uw bouwwerkzaamheden toe aan een betrouwbaar bedrijf dat in staat is de eerste fase van uw project uit te voeren en u in de beste omstandigheden te laten beginnen met de afwerkingswerkzaamheden.

Algemene renovatie

Core Group biedt u haar diensten aan voor de renovatie van uw woning.

Wij bieden u de volledige herontwerp van uw gebouw aan, zoals het verzorgen van de interne en externe structuur, het vernieuwen van uw verwarmingsinstallatie, elektriciteit, plafond, dakbedekking, dekvloer, tegels en raamkozijnen.

Een beroep doen op Core Group betekent een beroep doen op een serieus bedrijf dat u kan begeleiden in uw project.

Offerte online!

Klaar om uw project te lanceren? Wij zijn er om u te adviseren en te helpen.
Vraag uw offerte online aan, wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.